Virtuální prohlídka

Popis nemovitosti

Dispozice: 4+kk
Plocha: 70 m2 + 9m2 zasklená lodžie, komora 1,5 m2
Sklep (kóje): 3 m2
Měsíční poplatky: cca 4500 Kč + elektřina

Světlo, prostor a ideální lokalita pro rodinu s dětmi

Tohle opravdu není žádný kamrlík, kde se budete nějak tísnit. Jedná se o byt z doby, kdy se ještě uměl prostor pořádně využít. Na celkem 79 m2 metrech tu budou mít všichni členové rodiny místa skutečně dostatek, a navíc je tu celkový prostor velmi chytře vyřešen.

Všechny čtyři pokoje jsou přístupné z prostorné chodby. Nenajdete tu žádný průchozí pokoj, takže soukromí každého člena rodiny je tu zajištěno.

Úložné prostory, jež jsou alfou a omegou větších bytů tu máte vyřešeny naprosto perfektně. Nejen velká skříň v ložnici, ale také velkorysá vestavná skříň v předsíni, jež se dá už považovat za šatnu, Vám zaručí úložného prostoru skutečně dostatek. Využít pak můžete komoru s regály umístěnou přímo naproti bytu. A na věci, které nepotřebujete mít nutně doma, můžete využít větší sklepní kóji umístěnou v suterénu domu. To by bylo, aby se tam všechno nevešlo. K dispozici je pak i kočárkárna sloužící všem majitelům bytů.

Pokud jste sportovně založení, nebude vám vadit, že v domě není výtah. Současně uvítáte, že vám nad hlavou nebudou dupat sousedé, protože nad vámi už nikdo nebydlí. Nad bytem už je jen kvalitně provedená střecha. Zároveň vám tu nebude hlučet výtah a v noci budete mít zaručeno nerušené spaní. Navíc už vám v horním potře nebude nikdo kolem bytu neustále chodit, jak je tomu v patrech pod vámi.

V bytě jsou velká plastová okna, která garantují fantastickou prosluněnost. Samozřejmě opatřená žaluziemi. Byt tedy nedostatkem světla rozhodně netrpí. Nejen světla, ale také tepla vám tento přírodní zdroj zajistí opravdu hodně. To vše přispívá k faktu, že náklady na vytápění jsou velmi nízké.

Z ložnice orientované na severozápad je pak nádherný a ničím nerušený výhled na České středohoří. I tady oceníte, že se byt nachází v horním patře.

Perfektní poloha zajišťuje, že to máte všude kousek. Dům, ve kterém se byt nachází, je totiž situován doslova pár kroků od základní školy, bazénu či supermarketu Kaufland. Dostat se na nákupy, na nádraží, do školy a do práce, je tedy otázkou pár minut. Na rozdíl od jiných lokalit tu svoje auto zaparkujete bez problémů.

Dětské hřiště je umístěno přímo před domem, takže až budete chtít zavolat děti k obědu, nebudete
muset křičet jak na lesy.

Se sousedy si nemusíte dělat starosti. Většinou jde o milé starousedlíky. Jen minimum jednotek v domě je aktuálně pronajato. Jedná se tedy o majitele bytů, kterým jde hlavně o to, aby společné prostory a okolí domu vzkvétalo oproti „majitelům – investorům“ kterým do toho zpravidla nic moc není kromě inkasování nájemného.

SVJ funguje a hospodaří velmi dobře, nemá žádné úvěry a ve fondu oprav je dostatečné množství prostředků na budoucí investice.

K tomu navíc získáte realitní servis, kde se nemusíte o nic starat, protože všechno zařídíme my. Pokud Vás byt zaujal, přijďte se na něj mrknout osobně.

Galerie

Detail nemovitosti

Lokalita: Louny
Užitná plocha: 79 m2
Druh objektu: panel
Podlaží: 4
Doprava: MHD, autobus, vlak
Inženýrské sítě: voda, plyn, elektřina
Vybavenost:  Škola, Školka, Pošta, Supermarket, Síť
obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení,
bazén, dětské hřiště, sportovní hala, hokejový
stadion, fotbalové hřiště,…

Lokalita

Zahradní 2478, Louny

Louny ležící 60 kilometrů severozápadně od Prahy jsou dlouhodobě považovány za jednu z nejperspektivnějších lokalit pro bydlení v této vzdálenosti od metropole. Město disponuje skvělou občanskou vybaveností, najdeme tu velké množství škol a školek, zdravotnických zařízení, či řadu restaurací nejrůznějších typů a zaměření. Vše je soustředěno prakticky v docházkové vzdálenosti od bytu. Silnou stránkou je vynikající vlakové či autobusové spojení přímo do centra metropole.

Půdorys

Poplatky a financování

Měsíční předpis záloh činí 4500 Kč.
Byt je v osobním vlastnictví, se zástavním právem ve prospěch Unicredit Bank – hypoteční úvěr, který bude při prodeji samozřejmě splacen, jinak bez věcného břemene či jiného právního omezení. Je možné jej bez problémů financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rád pomůže kolega – nejlepší hypoteční a investiční specialista, co znám. Na případné možnosti financování ho neváhejte kontaktovat.

Ing. Radoslav Sopko
tel. 776 325 413

Průkaz energetické náročnosti budovy:

Cena: 3 150 000 Kč

Kontaktujte nás


Bc. Petr Beneš

tel. 602 285 543
e-mail: petr@benespartners.cz

nábř. T.G. Masaryka 2486
269 01 Rakovník

Děkuji všem !!!

Kateřina
perfektní home staging

Václav
vynikající video

David 
nepřekonatelná propagace na sociálních sítích
Monika
dokonalé fotografie
Ondřej
skvělá příprava nemovitosti

… a především skvělým majitelům za spolupráci a důvěru

Kontakt